drone stock video's
aerial footage
luchtopnamen van natuurgebieden en platteland
natuur en platteland

Drone stock video's: Luchtopnamen van natuurgebieden en platteland in Drenthe.

Drone video's uit Drenthe
Bekijk en bestel onze beschikbare stock videobeelden uit Drenthe: van de natuurgebieden het Scharreveld, Meeuwenveen, Mantingerveld en Mantingerbos - en van de Reest en boerenakkers in Midden-Drenthe. Per gebied kunt u doorklikken naar een pagina om een voorbeeldbestand te bekijken met korte fragmenten uit alle beschikbare clips. Op diezelfde pagina kunt u desgewenst een licentie bestellen in 5K, 4K of HD kwaliteit. Staat uw gebied er niet tussen? Wij maken ook video's in opdracht. Ook staande videobeelden zijn mogelijk.
 

Video Mantingerbos en Mantingerweiden
Mantingerbos en Mantingerweiden
Video Mantingerzand (Mantingerveld)
Mantingerzand (Mantingerveld)
Video platteland in Midden-Drenthe
Midden-Drenthe: platteland
Video rivier de Reest
Riviertje de Reest
Video het Scharreveld
Scharreveld
Video Takkenhoogte en Meeuwenveen in het Reestdal
Takkenhoogte en Meeuwenveen in het Reestdal
Video Windhorst bij Mantinge
Windhorst bij Mantinge: eeuwenoud coulissenlandschap

Drone foto's uit Drenthe
Bent u (ook) op zoek naar stock foto's van Drenthe? Van alle bovenstaande gebieden hebben wij ook foto's beschikbaar. Voor een overzicht van alle gebieden in de provincie waarvan we stockbeelden verkopen bekijkt u onze pagina van stockfoto's uit Drenthe.

Over Luchtbeeld.nl
Luchtbeeld.nl maakt drone video's, foto's en panorama's in Drenthe, andere Nederlandse provincies en IJsland. Alle beelden worden gemaakt door Paul Oostveen. Paul is een professioneel dronepiloot met veel ervaring: hij maakt luchtbeelden met zijn drone sinds 2014. Paul is gespecialiseerd in natuurgebieden en het platteland. Bij zijn dronevluchten zorgt hij ervoor dat de natuur niet wordt verstoord. Uiteraard houdt hij zich ook aan de drone regelgeving en zorgt hij voor een veilige vluchtuitvoering.
Beschikbare stock video's kunt u rechtstreeks op deze website bestellen met een 100% tevredenheidsgarantie. Video's en foto's kunnen snel worden geleverd: standaard binnen 24 uur maar in veel gevallen is spoedlevering binnen 30 minuten mogelijk.
Heeft u nog vragen? Bekijk onze informatiepagina of neem direct contact met ons op.