drone stock video's
aerial footage
luchtopnamen van natuurgebieden en platteland
natuur en platteland

Drone stock video's: Luchtopnamen van natuurgebieden en platteland in Friesland.

Drone video's uit Friesland
Bekijk en bestel onze beschikbare stock videobeelden uit Friesland: bijvoorbeeld van de natuurgebieden de Alde Feanen, het Rijsterbos, de Sondeler Leien en het platteland in Gaasterland. Later zullen meer video's volgen. Per gebied kunt u doorklikken naar een pagina om een voorbeeldbestand te bekijken met korte fragmenten uit alle beschikbare clips. Op diezelfde pagina kunt u desgewenst een licentie bestellen in 5K, 4K of HD kwaliteit. Staat uw gebied er niet tussen? Wij maken ook video's in opdracht. Ook staande videobeelden zijn mogelijk.
 

Video van nationaal park De Alde Feanen
Nationaal park De Alde Feanen
Video IJsselmeerkust zuid Friesland bij Steile Bank en Mirnser Klif
IJsselmeerkust zuid Friesland
Video herfst in het Rijsterbos
Rijsterbos in de herfst: binnenkort online
Video Sondeler Leien
Sondeler Leien
Video weilanden in Gaasterland
Weilanden in Gaasterland

Drone foto's uit Friesland
Bent u (ook) op zoek naar stock foto's van Friesland? Van alle bovenstaande gebieden hebben wij ook foto's beschikbaar. Voor een overzicht van alle gebieden in de provincie waarvan we stockbeelden verkopen bekijkt u onze pagina van stockfoto's uit Friesland.

Over Luchtbeeld.nl
Luchtbeeld.nl maakt drone video's, foto's en panorama's in Friesland, andere Nederlandse provincies en IJsland. Alle beelden worden gemaakt door Paul Oostveen. Paul is een professioneel dronepiloot met veel ervaring: hij maakt luchtbeelden met zijn drone sinds 2014. Paul is gespecialiseerd in natuurgebieden en het platteland. Bij zijn dronevluchten zorgt hij ervoor dat de natuur niet wordt verstoord. Uiteraard houdt hij zich ook aan de drone regelgeving en zorgt hij voor een veilige vluchtuitvoering.
Beschikbare stock video's kunt u rechtstreeks op deze website bestellen met een 100% tevredenheidsgarantie. Video's en foto's kunnen snel worden geleverd: standaard binnen 24 uur maar in veel gevallen is spoedlevering binnen 30 minuten mogelijk.
Heeft u nog vragen? Bekijk onze informatiepagina of neem direct contact met ons op.